До вечерта над по-голямата част от страната ще се заоблачи,

...
До вечерта над по-голямата част от страната ще се заоблачи,
Коментари Харесай

Започва понижаване на дневните температури frognews.bg

До вечерта над по-голямата част от страната ще се заоблачи, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от изток. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са от 8 - 10° в североизточните, до 18 - 19° в крайните югозападни региони, в София - към 14°; минималните - сред 0° и 5°, малко по-високи в източните региони.

 

Над планините от Западна България преди обяд ще доминира слънчево време, само че до края на деня и там ще се заоблачи. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, най-вече юг-югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 1°.

 

В петък ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, само че в множеството региони тя ще е най-вече забележителна, а на обособени места ще превали слаб дъжд. В събота облачността краткотрайно ще намалее, само че след обяд още веднъж ще се усили. Вятърът от югозапад ще се усили, изключително в Източна България и северно от планините. Температурите за малко, само че сензитивно ще се покачат. В неделя и понеделник ще доминира облачно време, тук-там, повече през втория ден, ще превали слаб дъжд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР