До вчера надрусана и затворничка – днес победител!: Дадоха награда

...
До вчера надрусана и затворничка – днес победител!: Дадоха награда
Коментари Харесай

До вчера друсана и затворничка – днес победител!: Дадоха награда на Диона

До през вчерашния ден надрусана и затворничка – през днешния ден победител!: Дадоха премия на Диона. Певицата завоюва премия за най-продуктивен актьор на премиите „ VIP Awards 2023 “ в деня, в който я пуснаха под парична гаранция. Церемонията се организира в столицата. Като всички присъстващи се питаха дали изпълнителката ще дойде да си вземе статуетката. Тя обаче не пристигна. Въпреки че си беше платила гаранцията, откакто бе задържана в Шесто РПУ в столицата за шофиране под въздействието на кокаин.

Организатор на събитието по връчването на премиите бе Ива Атанасова. А основател е пиарът на звездите Наско Лазаров.

Дрескодът на церемонията, както нормално, бе черно и златно.

Софи Маринова стана реализатор на годината. А Енджи Касабие получи премията „ Диетолог на годината “. „ Майка “ на 2023 година е Светлана Гущерова. А наградата „ Инфлуенсър на годината “ беше връчен на Джулиана Гани.

Дебют в БГ музиката отиде при Венци Венц. А музикален кумир за предходната година е Анелия. Актриса за 2023 г стана Саня Борисова, а сътрудника Башар Рахал взе наградата при мъжете.

„ Никога не съм карала под въздействие на алкохол или опиати! Полицаите, които ме стопираха, могат да го потвърдят, положението ми беше изцяло съответно!, безапелационна е Диона.

Вчера сутринта тя бе арестувана при рутинна инспекция, напомня SafeNews.

Според органите на реда, изпълнителката е карала след използването на опиати. Твърди се, че тя е дала позитивна проба за кокаин. В следствие й е взета и кръвна проба.

„ Бях на фотоси на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха фотосите. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, тъй като беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 индивида екип, които могат да потвърдят трезвото ми положение “, споделя още Диона.

Певицата акцентира, че непринудено е дала кръвна проба – нещо, което никой използвал опиати не би направил

По думите й няма нищо правилно и в изказванията, че е оказала опозиция при задържането и е отправяла закани към униформените.

„ Бях отзивчиво настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах “, добавя Диона.

Разследването по случая продължава, като се чакат резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите медикаменти могат да дадат подправено позитивен резултат, защото полевите проби за опиати са много чувствителни.

Източник – Марица

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР