До вчера бяхме стотното правителство на България, днес сме 101-ото

...
До вчера бяхме стотното правителство на България, днес сме 101-ото
Коментари Харесай

Гълъб Донев готов за втория сезон на политическия сървайвър

" До през вчерашния ден бяхме стотното държавно управление на България, през днешния ден сме 101-ото държавно управление и повода е единствено една, макар упоритостите за разговор на 48-ото Народно заседание не съумя да излъчи постоянно държавно управление. Да си министър втори мандат има съществено преимущество - знаеш какво следва и си подготвен за втория сезон на политическия сървайвър ". В това бе безапелационен служебния министър председател Гълъб Донев на формалната гала в президентството по встъпване на втория длъжностен кабинет в служба.

Донев изясни, че министър-председател се става след първото управническо решение, след първия конфликт с ползи разнообразни от публичния интерес, след първата преодоляна рецесия, първите преодолени договаряния без отстъпка от интереса на България, след първата позволена и осмислена неточност. Той чака служебното държавно управление да бъде упреквано. Като първи министър имам правото и привилегията да кажа на българските жители какво да чакат от нас в идващите месеци: ще продължим да вършим отговорно и транспарантно работата, за която сме определени и назначени от президента, ще запазим спокойствието и рационалния разговор, приоритет ще бъде организацията и подготовката на почтени избори и този път ЦИК може да разчита на поддръжка на държавното управление, които се обрисуват след измененията в Изборния кодекс, изброи Донев.

Той акцентира, че служебното държавно управление няма да взе участие в предизборната акция, тъй като това не е тяхната сцена. Няма да вземат участие в издълбаването на нови разграничителни линии, ще продължат напъните си за възобновяване доверието на хората към страната, увери Гълъб Донев. Той бе безапелационен, че служебното държавно управление ще съблюдава Конституцията и законите на страната, като ще се управляват още от ползите на хората.

Очаква ви извънредно оспорвана акция, партиите не намерили храброст да поемат отговорност за ръководството, само че най-вероятно част от участниците в акцията ще опитат да извлекат дивиденти да ваш тил, да ви предизвикат, да оправдават личните си провали, да си преписват вашите триумфи, предизвести Радев служебния кабинет. Той прикани да не заемат страна, само че да отстояват истината, персоналното си достолепие, ползите на ведомствата и български жители.

Вторият мандат ще е още по-труден, тъй като проблемите и рецесиите са доста. Дръжте пулса на проблемите за хората и работете за тях. Това е залогът за хората и работете за тях, прикани Радев служебния си кабинет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР