До тук се изговориха много неща и се представиха много

...
До тук се изговориха много неща и се представиха много
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Да пропуснем спекулациите и емоциите за ареста на Десислава Иванчева

До тук се изговориха доста неща и се показаха доста тези. Тезите развити от нейните бранители са обясними- на тях им се заплаща, с цел да пазят обвинените. Не съм наблюдавал позициите на PR-а на община "Младост ", с цел да знам дали карцерът на Десислава Иванчева е режисура. Въпросът по кое време ще се случи задържането е било решение единствено на органите на реда. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила след форума на тематика „ Кибертероризъм-подготвен ли е Европейският съюз? “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Чуха се и доста неща в цялостен прорез с истината. Всеки има право на позиция, само че за провокация и подмятане на пари и дума не може да става ", добави Цацаров.

"Самият развой на уговарянето на парите и приемането им е много дълъг и с доста история. В правосъдната зала, ще стане ясно всичко ", сподели още той.

"Основната рецензия бе за това, че Иванчева е седяла прекомерно дълго на мястото на местопроизшествието. С моето почитание към всички, само че рецензията щеше да е същата, и в случай че обвинената не бе участвала на огледа. Да пропуснем спекулациите и страстите за ареста на Десислава Иванчева ", добави Цацаров.

"Не мога да дам съответна информация за последващи арести, само че казусът Иванчева не е първият с сходен арест. Това не е изолиран случай. Само на идващият ден бе задържан началник на районно ръководство с рушвет. Критикувайки нас, които съблюдаваме закона, критикувате себе си – тези, които основават закона ", приключи основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР