До три седмици в ресторант, кафене, кино, банка или държавна

...
До три седмици в ресторант, кафене, кино, банка или държавна
Коментари Харесай

Зеленият сертификат влиза в сила до 3 седмици, вижте за кого...

До три седмици в ресторант, кафене, кино, банка или държавна институция ще се влиза единствено с така наречен зелен документ. Това значи един от следните документи - документ за имунизация, документ за преболедуване на COVID-19 или преди малко изработен PCR или бърз антигенен тест, който е негативен. Строгият пропусквателен режим ще важи освен за заведения и търговски обекти, а за цялата държавна администрация. Тези правила ще заместват затварянето на заведенията без обезщетения и ще важат единствено, когато страната се намира в „ алена “ зона.

Това оповестиха от Сдружението на заведенията в България след следващата среща на туристическия отрасъл с министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров, министъра на туризма Стела Балтова, държавния здравен контрольор Ангел Кунчев и специалисти. Бързите антигенни проби ще бъдат за сметка на страната. Браншът е предложи към гореизброените „ пропуски “да се прибави и тест за антитела, само че това не е било признато от властта.

Малко по-рано през днешния ден в телевизионно изявление министърът на опазването на здравето намерено загатна, че се върви към ограничения, които копират модела в други европейски страни. " Към днешна дата няма да има смяна в настоящите ограничения, само че посоката, в която се върви, е нашите ограничения да станат като в Гърция, Франция, Германия, Италия ", добави Кацаров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР