До този момнет поне седем души са в неизвестност, след

...
До този момнет поне седем души са в неизвестност, след
Коментари Харесай

Най-малко 7 души са в неизвестност след рухването на язовирната стена на Каховка

До този момнет най-малко седем души са в неопределеност, откакто водите от опустошения язовир " Нова Каховка " наводниха околните региони, заяви назначеният от Москва кмет на Нова Каховка, представен от съветската осведомителна организация ТАСС и " Ройтерс ".

Стената на следения от Москва язовир " Нова Каховка " на река Днепър беше разрушена във вторник, наводнявайки част от фронтовата линия в Херсонска област и принуждавайки хората да бягат. Украйна и Русия се упрекват взаимно за случилото се.
Около 42 хиляди души са изложени на риск от наводнения в следените от Русия и Украйна зони по поречието на река Днепър, споделиха украински публични лица, до момента в който ръководителят на Организация на обединените нации за филантропичната помощ предизвести за " съществени и широкообхватни последствия ".

" За седем души знаем сигурно (че са в неизвестност) ", сподели кметът на Нова Каховка Владимир Леонтиев, представен от ТАСС. Повече от 900 души бяха евакуирани във вторник от следения от Русия град с население към 45 хиляди души, който се намира на левия бряг на река Днепър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР