До този момент за званието "Най-луксозен всъдеход в света" се

...
До този момент за званието "Най-луксозен всъдеход в света" се
Коментари Харесай

Задава се нов най-луксозен всъдеход

До този миг за званието "Най-луксозен всъдеход в света " се бореха Bentley и Maybach, а в борбата се чака да се включи, е Rolls-Royce. Преди това обаче, английското ателие Overfinch възнамерява да пусне на пазара своето виждане за най-луксозен всъдеход.

Той ще е основан на Range Rover SVAutobiography и съгласно думите на британците ще превъзхожда неведнъж предложенията на Bentley и Maybach. На този стадий от Overfinch са разгласили единствено няколко тийзъра.

Съдейки по изображенията, може да се допусна, че всъдеходът ще се снабди с нов карбонов аеродинамичен обвес, с увеличени въздухозаборници, както и с друг дифузьор в задната част.



Четирите ауспухни накрайника също са разнообразни. В салона, както споделят от Overfinch, ще се появят всевъзможни варианти. Ще са налични капризи от сорта на затопляне на подлакътниците, регулируеми опори за краката на пасажерите на втория ред, които също ще са с подгрев и с функционалност за масаж, както и доста други екстри.

Всъдеходът ще има солидни стъкла и главно модифицирана шумоизолационна система, а мултимедийният комплекс ще включва всичко допустимо, като посредством него функционалностите на всъдехода ще могат да се ръководят и посредством смарт телефон.

Стоковият Range Rover SVAutobiography е най-луксозното осъществяване на марката, а най-новата му версия беше показана напълно неотдавна. Именно върху нея ще надграждат експертите от Overfinch.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР