До този момент всичко добро, което се е е случило

...
До този момент всичко добро, което се е е случило
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всичко добро в България е дошло от ЕС! Да вдигнем ветото за Северна Македония ВИДЕО

До този миг всичко положително, което се е е случило в България, е било с помощта на Европейски Съюз. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Премиерът би трябвало да вземе смели решения. Депутатите на ГЕРБ ще поддържат рухването на ветото за Северна Македония, съобщи водачът на ГЕРБ.

" До този миг всичко положително, което се е е случило в България, е било с помощта на Европейски Съюз. Френското председателство е дало най-хубавата рамка за Северна Македония. По-добра от тази не може да се направи и е поело цялостното цялостния надзор в лицето на Европейската комисия към осъществяването на всички точки ". Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му тъкмо в работата на българското и северномакедонското държавно управление не е свършено нищо за 6 месеца.

" Председателството е крачка напред към разширението на страните от Западните балкани, а протоколът дори не е подписан. Кирил Петков си разрешава да лъже в Брюксел, че на Слави Трифонов министърката му пречи и че ГЕРБ му пречат на честното лъжливо момче и който не е с него, е мафия ", сподели още Борисов.

Ако този страхливец и измамник се престраши ще има от ГЕРБ поддръжка за зелена светлина за Северна Македония и Албания.

Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ водачът Бойко Борисов.

„ Наслушах се през вчерашния ден на смелчаци. Премиерът и ръководещото болшинство взимат и тежки и непопулярни решения. А в този момент НАТО и Европейски Съюз желаят разширение. Аз не мога да си показва по какъв начин министър председател споделя, че предлагането не го бил чел. А през вчерашния ден излъга, че ще иде в Брюксел и ще каже, че ГЕРБ му пречи да утвърди за районен съд Македония. Забравя, че имаме доста другари на Запад. Ние за разлика от него не сме толкоз смели. Ние сме съгласни, че Френското предложение е дало най-хубавата рамка “.

Според него доста хора са се подвели по приказки, че се продава историята. А предлагането е добре, а протоколът даже не е подписан.

„ Той си разрешава, че на честното лъжливо момче ГЕРБ и министърката на Има Такъв Народ му пречат. Помня на Костов какви решения му се наложи да взима. Помня на мен какви ми се наложи “, напомни Борисов.

„ Абе човек, стига се опасява. Всеки може да си викне 2-3000 индивида агитка и да си приказва пред нея “



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР