До този момент в структурите на Министерството на вътрешните работи

...
До този момент в структурите на Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

41 деребеи в арести, 345 сигнала в МВР

До този миг в структурите на Министерството на вътрешните работи са получени 345 сигнала за нарушение на изборното законодателство. Това заяви на брифинг в постройката на ведомството Митко Димитров, шеф на дирекция „ Пресцентър и стратегически връзки “. Специализираните интервенции са 197, формирани 76 досъдебни производства, арестуваните са 41.

В Сливен  са арестувани четирима души формирани са четири досъдебни производства по съмнения за търговия с избор от търговски обекти в Сливенски квартали са и шурей и тетрадки с изписани имена и патрул и парични суми ревизира се сигнал за пазаруване на гласове в сливенско село отнася се за предложение на суми от по 60 лева

В Русе  се ревизират 8 сигнала, свързани с нарушение на преференциалното законодателство и политическите права на жителите. По два от тях се формирани досъдебни производства.

В хода на спецакцията  в Пазарджишко  и към този миг се правят инспекции в заложни къщи частни адреси публични места търговски обекти и питейни заведения ревизират се и сигнали за пазаруване на гласове към 10:00 структурите на Министерството на вътрешните работи са получени 345 сигнала за нарушение на изборното законодателство.

Специализираните интервенции са общо 197 . Образувани са 76 до правосъдни производства арестуваните са 41 врачанеца, 1066 предупредителни протокола по закона за Министерството на вътрешните работи. По искане на ЦИК, Главна дирекция „ Жандармерия “ и СОБТ реализират физическата защита на пространствата, където се съхраняват профилираните устройства за електронно машинно гласоподаване.

Екипи не престават да съпровождат и транспортните средства, които правят доставка на материали за изборните секции в цялата страна. Създадена е организация за естественото действие на граничните пунктове.

През вчерашния ден, от звената за български документи за идентичност, които са в Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи са издадени 166 удостоверения, заместващи лична карта.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР