До този момент след неговото използване не са известни никакви

...
До този момент след неговото използване не са известни никакви
Коментари Харесай

Най-Ценното От Древността: Тамянът Прави Чудеса За Нашето Здраве, Но Трябва Да Знаем Как Да Го Използваме!

До този миг след неговото потребление не са известни никакви странични резултати, което мигновено трансформира лекуването в желано от редица българи.

Тамян в националната медицина

Тамянът въздейства върху психическото здраве на българите. Той постоянно се ползва в ароматерапията, защото понижава напрежението и тревогата.

Ценното средство съдържа съставен елемент, който насочва действието си към облекчение на стресови обстановки. Според избрани изследвания излиза наяве, че тамян оказва помощ и при депресии.

Средството служи за подмладяване. Преди хиляди години египтяните са го употребявани точно поради тези негови функционалности.

Те са го ползвали като очна линия с разкрасителна цел. Никак не е инцидентен обстоятелството, че смолата работи и като защитен щит за очите. Тя ги пази от инфекции.

От друга страна тамяновият пушек е чудесно антисептично средство. Той се използва за изработка на мехлеми против гноясване.

Рецепти с тамян – мощ без аналог

При заболели и възпалени бъбреци: На водна баня би трябвало да разтопите 25 гр пчелен восък, 25 гр бял тамян, 100 гр зехтин и 40 гр здравна дъвка. Изчакайте сместа да изстине добре и с нея оформете топчета.

Те би трябвало да са огромни колкото царевични зърна. Ежедневно 3 пъти в деня изяждайте по едно топче, 30 минути преди консумация на храна. Лечението продължава, до момента в който всички топчета бъдат изядени.

Лек при шипове: Снадете се с 2 пакетчета бял тамян. Счукайте ги на ситно и залейте 2 супени лъжици първокласен ябълков оцет.

Лечебната примес се изсипва върху вълнен плат и се слага върху ошипената зона. Трябва да останете с компреса в границите на цялата нощ.

При плексит: Отново ще ви е нужен бял тамян. Вземете 5 или 6 зърна от него, стрийте ги и ги пуснете в чаена чаша с домакински пчелен мед.

Процедурата се прави директно преди лягане. Намажете болното място от тялото с чудодейното лекарство и прекарайте с него цялата вечер.

На сутринта премахнете. Курсът на лекуване продължава до усъвършенстване в положението на пациентите по време на потребление на тамян.

Установено е при редица изследвания, че скъпата смола лекува най-различни заболявания. Възползвайте се и вие от нея.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР