До този момент “ не стават събития. Те не носят

...
До този момент “ не стават събития. Те не носят
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: „Великите народни въстания“ не стават събития

До този миг „ “ не стават събития. Те не носят смисъла на въстания. Звучи помпозно, провокира се внимание, само че виждаме по-скоро пърформанси. Да си зададем въпроса за равнищата на операция от страна на уредниците. С тези думи политически психолог разяснява пред БНР продължаващия митинг с претенции за оставка на корумпираното държавно управление и на основния прокурор.
Има пакетирана експанзия от страна на уредниците на митинга, а множеството хора са комплицирани от всичко, което тече като процеси, счита проф. Христова:
„ Очевидно уредниците държат да стъпят на такива реакции, а не на ясни посления, вероятности и визии за бъдещето. Протестът на дава отговори, хора са стресират от новините за него. “
От ГЕРБ вършат някои дребни неточности – с по-крайни изявления да вземем за пример, само че като не реагират на провокациите, мътилката се утаява и водата се избистря.
„ Въобще няма нараснали равнища на експанзията, само че множеството хора са комплицирани, тъй като не знаят кого да слушат “, акцентира Христова.
Резултатите от изборите може би най-вече ще изненада опозицията. Тя живее в собствен балон, счита политологът.
 Антоанета Христова: Все още няма опция на ГЕРБ Антоанета Христова: Все още няма опция на ГЕРБ
В момента сме в доста мощна, доста нападателна предизборна акция. Пред нас е спретнат пъзел, който трябваше да обслужи политически цел...
„ У Българска социалистическа партия има поредност от вярвания преди всички избори, че ще завоюват. Въжделенията им са дългогодишни. А придвижването им или го няма, или е обратно. “
Сред другите събития от последните дни проф. Христова отличи „ излагането на българи “, обвързвано с признатата резолюция по отношение на страната ни. Позицията на тези наши сънародници ще има нескончаем отрицателен резултат и „ ще опръска и последващи ръководства в страната “.
По думите на Христова чуването на основния прокурор даде отговор на много от обвиняванията към него, а настояването на оставката на ръководителя на Народното събрание е „ чисто пиарска акция “ на опозицията.
„ Политиката не е положение, а развиване. Протестите са тласък за това развиване. Положителното, което се случва у нас, е разбирането на политичическата класа, че тя не е безконтролна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР