До този момент нашата партийна група не е водила разговори

...
До този момент нашата партийна група не е водила разговори
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Утрешният КСНС кореспондира ясно с политиката на БСП

До този миг нашата партийна група не е водила диалози за номинации за ръководител на правната комисия в Народното събрание. В момента аз съм зам.-председател и до избора на нов ръководител ще е нужно да се работи по законите. Това сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на предаването ”Беновска пита” по Канал 3.

”Принципно от една страна е добре, че президентът Румен Радев свика КСНС след една година. Предният беше през април 2018. Темата за корупцията в нашето общество би трябвало да стои всекидневно, само че коства ми се, че има други значими неща, като да вземем за пример с миграцията. Има миграционна вълна, която се придвижва от Гърция към Северна Македония”, разяснява Атанасова и добави, че е пълномощие и право на президента е да избира тематиките на КСНС. ”Смятам, че на утрешния КСНС би трябвало да се приказва и за настоящите закани ", уточни още тя.

Темата за финансирането на медиите не стои на дневен ред от този скандал, би трябвало общо законодателно решение. Във всички кавги най-полезното беше, че може да се разбере, че има независимост на медиите, съобщи Десислава Атанасова.

Темата за корупцията, колкото и кампанийно да излиза в повърхността, е с много дълъг живот като погледнем обратно, напомни тя.

Утрешният КСНС кореспондира ясно с политиката на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия и Радев са в синхрон и считам, че това ще е мотивът Българска социалистическа партия да се върне в пленарната зала на Народното събрание, като засяга подписката на левицата за отстраняването на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Според нея след КСНС Българска социалистическа партия ще намерят причина да се върнат в пленарната зала на Народното събрание.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР