До този момент е трудно да се каже, че има

...
До този момент е трудно да се каже, че има
Коментари Харесай

Главният прокурор: Няма все още лице, заподозряно за убийството на детето от Момчилград

До този миг е мъчно да се каже, че има лице, което е обвинено. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров пред медиите за случая с откритото мъртво дете в Момчилград от през вчерашния ден. Той добави, че има оперативни версии, само че към момента няма задоволително доказателства. Майката на детето към този момент е разпитана, сподели още той.

Цацаров изясни, че ключът към разрешаване на случая ще бъде даден в не дребна част от експертните изводи на съдебно-медицинската експертиза, която се чака да бъде показана в писмен тип.

Съдебните медици са удостоверили, че става дума за задушаване, което съгласно първата версия не е породено от материала, с който е овързано лицето на дето, а е породено авансово, добави основният прокурор.

Той сподели още, че ДНК материал, конфискуван при огледа на мястото на престъплението, ще бъде даден на Националния институт по криминалистика и криминология (НИКК), в случай че институтът може да ги обработи незабавно, в случай че не доказателствата ще бъдат дадени на частна лаборатория. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР