До този извод стигнаха мнозина от последователите на сииконката в

...
До този извод стигнаха мнозина от последователите на сииконката в
Коментари Харесай

Не бебе, а сватба №3 обяви Джулиана Гани

До този извод стигнаха мнозина от почитателите на сииконката в обществената мрежа, където тя разгласява много многозначителна фотография. На нея са несъмнено Тед и Гани, които са вплели ръце един в различен и буйно се целуват. Но не това е най-издайническото за събитието, ами роклята, която носи русокоската, а точно булчинска, видя HotNews. Освен това, на главата на Ганито има венец от цветя, на фона на различен огромен подобен венец. За разлика от нея, Тед е с най-обикновена бяла блуза с дълъг ръкав. Не е поставил дори и риза, а какво остава за сакото, които са много по-адекватни за сходен мотив.

Реклама
Възможно е фотографията просто да е част от фотосесия, с която Джулиана и Теодор ще обяват най-важната вест, за която интензивно мълчат в последните месеци, а точно, че ще си имат дете. Както HotNews първи писа, риалити фурията е в напреднала бременност, към този момент в шестия месец. Нетипично за нея, все още настойчиво пази щастливото събитие. Според някои повода е рекламен контракт, в който има точка да не забременява за интервала, за който е подписан, защото не трябва да скапва топ формата си.

Та въпросния противоречив кадър може да се окаже и част от фотосесията, с която тя най-сетне ще показа обществено, че е бременна и чака втори наследник. От обкръжението на плеймейтката издават, че тя се готви и за така наречен baby shower party, за което е и позакъсняла.
Реклама
" Нека бъдем обич,в този изпълнен със завист свят!!Обичам те ", е посланието на Гани от фотографията в Инстаграм, а под фрагмента заваляха честитки към хипотетичните младоженци. " Едва ли ще вдигнат женитба без доста звук и посетители. Тук става въпрос за нещо друго ", разясняват още под фотото. А самата Джулиана изпраща най-вече сърчица на всички пожелания отправени към тях. Припомняме ви също, че неотдавна тя сподели и годежен пръстен на ръката, тъй че всичко е допустимо!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР