До тази сутрин близките на санданчанина Георги Г. Махлелиев, бил

...
До тази сутрин близките на санданчанина Георги Г. Махлелиев, бил
Коментари Харесай

Тревожни новини! Все още няма никаква информация за санданчанина Георги Махлелиев, бил на горящия ферибот край бреговете на Гърция 

До тази заран околните на санданчанина Георги Г. Махлелиев, бил на горящия ферибот край крайбрежията на Гърция, нямат никаква информация за него. Нямат информация и от българското консулство в Солун, до 22. 30 часа нощес са провеждани диалози с институциите, само че от Махлелиев няма диря, това заяви пред Struma. com негов непосредствен, който се надява на положителни вести, макар че към този момент над 24 часа от санданчанина диря няма.

Георги Махлелиев е работил към компания в село покрай Сандански. Цял живот е бил водач на камион, споделят всички, които го познават. Баща е на 2 момчета, които до късно нощес са търсили хора от района и страната, които да дадат някаква информация за татко им, допускат, че е допустимо и телефонът му да е изгорен, с цел да няма връзка с него.

Поддържаме връзка с негови познати, тъй че в случай че имаме информация ще съобщим. Апелираме към всички били на кораба, в случай че знаят нещо да оповестят неотложно в отделение на Министерство на вътрешните работи или на телефоните на българското консулство в Солун. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР