До старта на на осмия сезон на MasterChef ни дели

...
До старта на на осмия сезон на MasterChef ни дели
Коментари Харесай

Какви изненади ни готви новият сезон на MasterChef

До старта на на осмия сезон на MasterChef ни дели единствено един ден и към този момент нямаме самообладание да разберем повече за участниците и всичко ново към него.
 #FoodGram - Анна Стойкова след MasterChef - кулинарната инфлуенсърка знае по какъв начин да заобичаме храната без месо
Момичето, което знае по какъв начин да заобичаме храната без месо

Анна Стойкова за кулинарните пътешествия, за обичаните си веган ястия и за приложението с предписания Veganna

Още на следващия ден, 8 септември, ще се запознаем с изцяло новото жури, което този сезон ще бъде в състав шеф Александър Таралежков, началник Илиан Кустев и Явор Сарафов. 

Участниците пък ще бъдат групирани в разнообразни категории - съгласно ястието, с което желаят да впечатлят журито. Така кулинарните дуели ще са оспорвани, занимателни и завладяващи.
 Снимка 632855

В първия епизод в петък ще видим ландшафтен проектант, цветарка, модел, тиктокър, експерт по цифров маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни гении в кулинарията, които ще показват умения, знания и нужната доза въображение.

Всеки един член на журито ще разполага със " Зелен пас ", който ще може да даде на един участник, на който не му е достигнало малко, с цел да се снабди с престилка. Така общо трима хоби-готвачи ще се снабдят с престилки. Кои ще са те, ще стане ясно още в първия епизод.
 Кой влиза в новото жури на осми сезон на MasterChef 2023
MasterChef се завръща с ново жури

Ето какво знаем за новите членове

Във втория, който ще бъде излъчен в събота, измежду кандидатите ще има такива, които ще предизвикат с уменията си и ще изправят журито пред доста трудни избори. Други участници пък ще докоснат сетивата им по този начин, че ще ги предизвикат да покажат личните си умения в танците, боравенето с огън и даже флиртуването. 

MasterChef ще се излъчва всеки петък и събота от 20 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР