До средата на 2021 г. Националната агенция за приходите ще

...
До средата на 2021 г. Националната агенция за приходите ще
Коментари Харесай

НАП с нов портал за е-услуги до средата на 2021 година

До средата на 2021 година Националната организация за приходите ще започва напълно нов портал за електронни услуги, който доста ще улесни потребителите при декларирането и заплащането на налозите и осигурителните вноски. Това стана ясно през днешния ден по време на встъпителна онлайн конференция на приходната администрация по план „ Надграждане на главните системи на Национална агенция за приходите за даване на данни и услуги към вътрешни и външни системи “, реализиран с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Добро ръководство “, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.

По време на данъчната акция тази година над 80% от физическите лица са заявили приходите си онлайн, напомни Росен Бъчваров, шеф на дирекция „ Комуникации и протокол “ на Национална агенция за приходите. Той добави, че близо 90% от цялата връзка сред приходната организация и потребителите се прави по електронен път, като онлайн са разменят над 80 милиона документа годишно.

„ Независимо от обстоятелството, че Национална агенция за приходите е една от основните обществени организации в България във връзка с електронните услуги, доста неща могат да бъдат усъвършенствани. Ние се интересуваме от мнението на потребителите и в следствие от техни рекомендации усъвършенстваме портала и прибавяме съответен набор от нови електронни услуги “, сподели Росен Бъчваров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР