До следващия път, София!.Това написаНовак ДжоковичвInstagram след впечатляващия демонстративен мач

...
До следващия път, София!.Това написаНовак ДжоковичвInstagram след впечатляващия демонстративен мач
Коментари Харесай

Новак Джокович: До следващия път, София

" До идващия път, София! ". Това написа Новак Джокович вInstagram след впечатляващия показателен мач с Григор Димитров.

Най-успешният тенисист в историята благодари Димитров. " Благодаря на домакина и колегата ми по караоке ", написа той, съобщи Дарикнюз.

Припомняме, че двубоятпредложи изключителнозрелищес голям брой разменени удари и сетове, като в последна сметка срещата доближи до шампионски тайбрек. Въпреки мощната конкуренция, Димитров съумя да победи, за наслада на родната аудитория.

След края на зрелищното шоуДжоковичпоиска отDJ Marten да пусне „ Луда по тебе ” на Камелия в зала„ Арена София ”,но той не откликна на молбата му.

" Диджей, разсъни се. Не си пускал през днешния ден " Луда по тебе “. Хайде, братко, единствено един път, за 20 секунди, за 10 секунди. Хайде, хайде. Подготвях се за тази ария три дни, не може да я нямаш “, съобщи Ноле.

Разбира се това не попречи наДжоковичда продължи шоуто и изпя припева на песента дружно с публиката.

Нежеланието на DJ Martenда пусне „ Луда по тебе ” докара до спор в обществените мрежи. Част от потребителите приветстват диджея за решението му и че не е нарушил правилата си като пусне чалга, до момента в който останалите са на мнение, че това е засегнатост към един от най-великите тенисисти в света.

Григор Димитров сподели гостолюбие към Новак Джокович , като след мача двамата посетиха столичен клуб. Афтърпартито на тенисистите притегли и други известни посетители, като съдийката Маряна Вельович и треньора на Григор Дани Валверду. Вечерта продължи с доста въодушевление и изненади, в това число осъществяване на известната певица Камелия, която персонално изпя своя шлагер " Луда по тебе " на първенеца Джокович.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР