До седмица се очаква да бъде пуснато движението в участъка

...
До седмица се очаква да бъде пуснато движението в участъка
Коментари Харесай

До седмица пускат движението по АМ Струма между Кресна и Сандански

До седмица се чака да бъде пуснато придвижването в сектора сред Кресна и Сандански от автомагистрала " Струма ". Трасето ще бъде намерено пет месеца предварително. В построяването на новия сектор са вложени над 240 млн. лева Предсрочното стартиране ще облекчи упования натоварен трафик за Гърция за коледните и новогодишните празници.

Кресна Долна Градешница, Кресна

24-километровият сектор от магистралния път е съвсем подготвен. В момента се поставя последният пласт асфалт, нанася се пътна маркировка, работи се върху осветлението и озеленяването.

В сектора сред Кресна и Сандански са построени три пътни възли, 25 огромни уреди, 4 площадки за отдих както и 9 селскостопански подлези и надлези.

С стартирането на правата трафикът за Гърция към този момент няма да минава наоколо до крайпътните заведения ситуирани от години на основен път Е-79. В село Градешница хората се обезпокоени от банкрути.

- Който се е качил на автомагистралата няма да отбие, с цел да спре тука, нямаме такива очаквания.

- Местим се в Кресна какво да кажа, продължаваме работа.

- Е не на автомагистралата, на автомагистралата не е за всички там местата са разпределени от дълго време.

- Тука Градешница към този момент изчезва и то много народ, няма да си изкарват хляба. Що пристигна, различен метод няма това не се връща.

За първи път на автомагистрален сектор в България са построени и по този начин наречените " Интелигентни транспортни системи ". Те включват станции за преброяване и ръководство на трафика, за премерване тежестта на транспортните средства, както и видеонаблюдение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР