До седмица или две ще бъде показана нашата социална платформа,

...
До седмица или две ще бъде показана нашата социална платформа,
Коментари Харесай

С Янев гледаме в една посока: Мая

" До седмица или две ще бъде показана нашата обществена платформа ”, съобщи пред Българска национална телевизия водачът на Изправи се. БГ Мая Манолова.

 

" С екипа на Стефан Янев сме в добра връзка ”, уточни тя във връзка с бъдещия политически план на някогашния длъжностен министър председател и боен министър. " Естествено ние ще си сътрудничим и ще работим дружно, тъй като гледаме в една посока ”, разгласи тя. " Но обществената опция ще има други лица ", акцентира Манолова.

 

" Резултатите от тези арести на процедура стартират реанимация на ГЕРБ. Те дадоха опция на ГЕРБ да мине в контранастъпление. Не знам какво са очаквали от Министерство на вътрешните работи и държавното управление ", разяснява още тя във връзка със задържането на някогашния Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

 

" Познавам Кирил Петков и Асен Василев и не се колебая в техните положителни планове. Но, за жалост, държавното управление показва беззащитност във връзка с рецесиите, които безусловно заливат жителите. Отсъствие от действителните проблеми на хората - държавното управление се размина с дневния ред на българското общество ", изясни Манолова.

 

" Заявиха, че с десни ограничения ще преследват леви цели, само че такива леви цели не виждаме ", акцентира тя.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР