До сблъсъци между привърженици на президента Доналд Тръмп и контрапротестиращи

...
До сблъсъци между привърженици на президента Доналд Тръмп и контрапротестиращи
Коментари Харесай

Сблъсъци във Вашингтон, има арестувани |

До конфликти сред последователи на президента Доналд Тръмп и контрапротестиращи се стигна във Вашингтон. 

Насилието избухва след рухването на нощта, по улиците се водят боеве с юмруци и пръти. Вестник „ Вашингтон пост “ заяви за наръган човек, осведоми БНР.  Полицията заяви за минимум 10 задържани, от които четирима за владеене на оръжие.

Шествия в поддръжка на Тръмп имаше и в Делрей бийч, Флорида, където няколкостотин души демонстрираха с плакати, на които пишеше „ Пребройте всеки глас “ и „ Не можем да живеем с марксистко държавно управление “.

В Лансинг, Мичиган, протестиращи се събраха пред Капитолия. Ораторите на митинга показаха подозрение в резултатите, показващи, че претендентът на демократите Джо Байдън печели щата с преднина от над 140 000 гласа.

Във Финикс, Аризона, съгласно полицията към 1500 души са се събрали пред локалния щатски парламент, с цел да стачкуват против успеха с дребна разлика на Байдън в щата.

По-рано хиляди последователи на американския президент Доналд Тръмп се събраха във Вашингтон, повтаряйки изказванията му, че изборите на 3 ноември са „ откраднати “. 

Полицията беше отделила огромни елементи от центъра на Вашингтон, преди деянията, проведени основно посредством обществените мрежи. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР