До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че

...
До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че
Коментари Харесай

Петков след искането на имунитета му: Не разбрахте ли, че не можете да ни уплашите?

„ До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да създадем цялостна промяна в правосъдната система и в овладяните български служби и че не може да ни спрете или уплашите? “, написа Кирил Петков в обществените мрежи.

По-рано Софийската районно прокуратура изпрати предложение до основния прокурор за събаряне на имунитета на Кирил Петков. Главният прокурор към момента не е внесъл искане в Народното събрание за събаряне на имунитета на Петков.

„ Аз съм горделив, че се отхвърлих от второто си канадско поданство, тъкмо с цел да мога да бъда част от смяната, която идва и която след повече 30 години липса на правдивост най-сетне ще отстрани институционално всички безконтролни и подвластни чиновници на правосъдната система и системата за сигурност “, уточни той.

„ За моя имунитет - ще изчакам да се сформира и проработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат показани всички обстоятелства и доказателства, с цел да могат всички българи да видят ясно и образно по какъв начин българската прокуратура се употребява за политически напън.В деня преди комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си непринудено, тъй като знам, че няма от какво да се опасявам “, акцентира той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР