До прессужбата на посолството на САЩ в София Копие: До

...
До прессужбата на посолството на САЩ в София Копие: До
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Отворено писмо до Н.Пр. посланика на САЩ в София госпожа Херо Мустафа

До прессужбата на посолството на Съединени американски щати в София

Копие:
До Нейно превъзходителство посланика на Съединени американски щати в София госпожа Херо Мустафа

Дами и господа,

Във връзка със зачестилите престрелки и ситемни атентати над цивилни жители на Съединени американски щати, в т. ч. почтени дами и деца, българскаа общност в България е мощно разтревожена и се интересува какъв брой са жертвите на безумците, които стрелят по мирни и невъоръжени жители в учебни заведения, улици, площади и други публични места? Последният подобен случай и кървава кланица, както я опрдели мистър Байдън, беше на 24 май в едно начално учебно заведение в дребен град в щата Тексас.

Дами и гопода, Вашият президент Байдън, който доставя с оръжия и пари нацистите в Украйна, насочи зов да се затегне ражима на търговията с оръжия в Съединени американски щати. Господин Байдън, както постоянно приказва и прави нелепости. Той не знае, че не оръжията убиват. Убиват хората, които държат оръжията. Няма значение дали спусъкът е натиснат в Украйна или в Тексас Вашият президент и вашата агитация се пробват да ни внушат някакви неразбираеми неформулирани евроатлантически полезности, които разрешават един вманиачен да избие невръстни деца и двама учители в начално учебно заведение и вашият президент с съображение се възмущава от това варрварско действие, само че господин Байдън и дума не обелва за избитите в Хирошима и Нагасаки. Не загатва и " героят " от Виетнам лейтенант Коли. Нито избитите цивилни в Ирак, Сирия, Афганистан и още други точки по света, където армията на Съединени американски щати има свои бази - повче от 270 на брой. Дами и господа, упорствам всяка седмица вашата пресслужба да ме осведоми какъв брой американци стават жертва на някой вманиачен евроатлантически американец. И едвам по-късно ми съобщавайте вашиите отзиви, кометари и разбори.

И да знате, че и у нас, в България доста частни, физически и юридически лица притежат късо и дълго нарезно и гладкоцевно оръжие, което не е толкоз елементарно за придобиване, само че ние нямаме вашите народопсихологически отклонения и не се стреляме безсистемно между тях.

Без почитание и с пренебрежение:

Л. Кольовски, собственик на две къси и пет дълги дула, добити според условията на българското законодателство

P. S. Съветвам ви, преди да тръгнете още веднъж да експортирате скпаната си народна власт, да се захванете с лекуване на болното си общество.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР