До премиерата на новата Honda HR-V остават малко над две

...
До премиерата на новата Honda HR-V остават малко над две
Коментари Харесай

Honda показа интериора на новто HR-V

До премиерата на новата Honda HR-V остават малко над две седмици, само че това не попречи на PR-отдела на марката да покаже няколко тийзера, в които сякаш напълно инцидентно се вижда част от интериора на актуализирания модел на марката.
 Honda сподели интериора на новто HR-V

Най-забележим е екранът на инфотеймънт системата, който към този момент се демонстрира над таблото и много припомня този на Toyota. Тайна за в този момент остава размера му или най-малко в идващите две седмици, само че по всичко проличава че поддръжката на Apple Car Play ще е налична, както и най-вероятно тази на Android Auto.

 Honda сподели интериора на новто HR-V

Дисплеят ще разполага с тъчскрийн функционалност, като това не пречи на японската компания да изведе няколко бутона за бърз достъп, въпреки и те да ни се костват такива с чувстителност на досег. Въпреки дигитализацията, от компанията въпреки всичко са решили да оставят няколко обичайни врътки, като тези за температурата на климатроника в долната част на таблото и тази за увеличение и намаляне на звука,
 Honda сподели интериора на новто HR-V

Всичко това може единствено да ни радва във времена в които от всяка нова кола виждаме единствено екрани, таблети и няколко менюта и под-менюта за съществени функционалности на автомобила.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР