До председателя на 49-та ОПО на БСП, район „Възраждане“, гр.

...
До председателя на 49-та ОПО на БСП, район „Възраждане“, гр.
Коментари Харесай

Изявен военен русофил напусна БСП заради подкрепата за проамериканския Румен Радев

До ръководителя на 49-та ОПО на Българска социалистическа партия,

регион „ Възраждане “, гр. София,

о.з. генерал-лейтенант Костадин Коцалиев

ЗАЯВЛЕНИЕ

от Димитър Николов Димитров,

роден на 10.09.1952 година в село Голямо Градище, Търговищки

окръг, живущ от 1977 година в град София,

член на Българска комунистическа партия и Българска социалистическа партия от юли 1974 година до приемането на Закона за Деполитизацията на Въоръжените сили на РБългария през 1990 година,

възобновено участие в Българска социалистическа партия през юни 2019 година

Заявявам,

че приключвам моето участие в Българска социалистическа партия!

Мотиви:

На 9 май 2020 година щеше да се състои в Москва Юбилейният Парад – 75-години от Победата, президентът Радев беше поканен да участва от почитание към паметта на над 30 000 починали бойци, сержанти и офицери от Българската войска и още толкоз осакатени.

В чест на успехите на Българската войска във Великата Отечествена война против Хитлеристка Германия в Москва по време на войната е имало три пъти салюти.

Командващият Българската войска генерал-полковник Стойчев е единственият непознат командващ взел участие в Парада на Победата в Москва на 24 юни 1945 година

Юбилейният парад-75 години от Победата заради ПАНДЕМИЯТА беше отсрочен за 24 юни 2020 година, на тази дата президентът Радев беше в София на Международна среща… по „ евроценности “, оправданието му, че не е в Москва не е пандемията, а това, че тази среща…за „ европейските полезности “ се организира под патронажа на президента.

Можеше вицепрезидентът Йотова да разгласи, че срещата в София се организира под патронажа на президента, само че той е в Москва … на Парада на Победата.

Тази среща в София беше планувана ПРОВОКАЦИОННО точно на 24 юни 2020г.!

Президентът Радев не почете ПАМЕТТА на починалите български бойци, сержанти и офицери и присъединяване на Българската войска във войната, с помощта на това присъединяване България не беше ПАРЧЕТОСАНА от прилежащи страни, тъй като е била съдружник на Хитлеристка Германия.

Президентът Радев жестоко наруши Конституцията като назначи за министър в Служебното държавно управление на премиера Янев лице с канадско поданство.
Президентът Радев употребява в продължение на две години Президентската институция и служебното си състояние за основаването на Политически план, което не си е разрешавал нито един настоящ президент по време на ПРЕХОДА.

Решенията на ИБ и на Националния съвет на Българска социалистическа партия да поддържа президента Радев за втори президентски мандат се разминават с моето схващане за чест, морал, достолепие и съблюдаване на Конституцията на РБългария от президента на РБългария и Върховен Главнокомандващ Водоснабдителна система на РБългария.

Прекратяването на участието ми в Българска социалистическа партия да се смята от през днешния ден 02.10.2021 година

С почитание!

Димитър Димитров

София, 02.10.2021г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР