До последно се надявах на достойнството на една жена, но

...
До последно се надявах на достойнството на една жена, но
Коментари Харесай

Психиатър: До последно се надявах на достойнството на една жена, но тя допусна да бъде унижена повторно

" До последно се надявах на достолепието на една жена, само че уви.
Тя се е съгласила да бъде унижена наново с предложение да заеме висок пост, откакто цялостен народ стана очевидец на груба засегнатост посредством наименуване на сексуален орган с нейното име. И това беше направено от мъж на доста висок пост ", във Facebook.
 Да върнем гордостта на Кърджали в характерното произвеждане на поцинковани произведения, където му е мястото Да върнем гордостта на Кърджали в характерното произвеждане на поцинковани произведения, където му е мястото
Бих желал да прикани този колосален разсъдък, да върнем гордостта на Кърджали за производството на характерни поцинковани произведения. Тов...
" Та тази жена, няма да я назовавам дама, тази жена - майка, брачна половинка и баба, се оказа, че не може да събере достолепието и достойнството си и да откаже сходна номинация. А трябваше дори да напусне общественото пространство, само че не го направи.
Наистина съм омерзена, че това се случва. И не мога да намеря пояснение за себе си - човешко и професионално, за какво тя го позволи. Пари се изкарват, властта не е въздух, вода и храна, та да не можем без нея, само че чест и достолепие - в никакъв случай.
Ето това е огромният грях на ръководството, което изпратихме в историята - че ни обезчести и потъпка като замърсен парцал нашето човешко и национално достолепие. Това е непростителен грях. За него се заплаща пред Н.В. Историята.
Но, ние хората, доколкото сме по-краткосрочни, ще чакаме и заплащане не пред съда на Историята, а пред съответните институции, съизмерими с нашия житейски небосвод. "
 Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева
Ива Митева Рупчева е претендентът на " ИТН " за ръководител на Народното събрание. Номинацията ѝ беше оповестена от зам.-председат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР