До полунощ явленията и в Западна България ще спрат. Облачността

...
До полунощ явленията и в Западна България ще спрат. Облачността
Коментари Харесай

Облачно, но почти без валежи във вторник

До среднощ явленията и в Западна България ще спрат. Облачността и там ще се раздра и намалее и до сутринта над цялата страна ще доминира ясно време. Утре преди обяд ще бъде най-вече слънчево, с по-значителна облачност над източните региони, само че съвсем без дъжд. Около и след обяд ще се развива купеста, основно в Южна България и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 23°.

В планините сутринта ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони - съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 8°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, по-често забележителна и тук-там ще превали, след обяд на обособени места ще прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР