До пълно неразбиране с правилниците се стигна в борбата за

...
До пълно неразбиране с правилниците се стигна в борбата за
Коментари Харесай

Куриоз! Играчите на ЦСКА 1948 си помислиха, че са на бараж

До цялостно недоумение с правилниците се стигна в битката за седмото място. Куриозният случай се оказа и в двете направления и тимовете на ЦСКА 1948 и Берое не знаеха до последно кой отива на бараж.

Играчите на ЦСКА 1948 вкараха изравнителния гол против Локомотив Пловдив надълбоко в добавеното време и се радваха все едно са се класирали за баража.

Треньорът на Берое Петър Хубчев пък съобщи незабавно след края на дуела с Арда, че не е сигурен дали тимът му е на бараж.

На конференция след дуела Николай Киров призна, че от администрацията на клуба са споделили на всички треньори и футболисти, че тъждество ще е задоволително за бараж и оттова се е получило объркването.

Разминаването идваше от това, че доста хора си мислеха, че се гледат единствено директните дуели сред двата тима в постоянния сезон, само че не и в плейофите, тъй като по този начин се действа в първата шестица - директните срещи се зачитат единствено от постоянния сезон.

В наредбата на БФС обаче ясно е записано, че се зачитат всичките мачове и от постоянния сезон и от плейофите, а Берое са с по-добри индикатори в тях.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР