До официалната презентация на смартфона Xiaomi Mi MIX 2S останаха

...
До официалната презентация на смартфона Xiaomi Mi MIX 2S останаха
Коментари Харесай

Първа реална снимка на смартфона Xiaomi Mi MIX 2S

До формалната презентация на смарт телефона Xiaomi Mi MIX 2S останаха по-малко от три седмици, тъй като формалният анонс е разгласен за 27 март тази година.
Колкото повече се доближава тази дата, толкоз повече информация за Mi MIX 2S се появява в мрежата. Производителят неодтавна показа, че ще се употребява процесора Snapdragon 845. Подчерта опциите на ИИ и загатна, че ще има двойна камера.



Днес в обществената мрежа Weibo се появи първата действителна фотография на Xiaomi Mi MIX 2S , показваща задния панел на мобилното устройство. Вижда се двойната камера, типът и разположението на която са идентични с iPhone X. На гърба на смарт телефона е подложен и скенера за пръстови отпечатъци.



Това е отчаяние за почитателите, очакващи Xiaomi Mi MIX 2S. Считаше се, че скенерът за пръстови отпечатъци на този смарт телефон ще бъде подложен в екрана. Вижда се, че дактилоскопичният скенер е подложен на задния панел и няма по какъв начин да е в екрана на устройството.

Задният панел очевидно е стъклен, а рамата има железен цвят и наподобява е направена от метал.

Според изтеклата към сегашен ден информация, Xiaomi Mi MIX 2S ще има 6,01-инчов OLED екран с резолюция Full HD+ и съответствие на страните 18:9. Очакват се 8 GB оперативна памет, 256 GB флаш-диск и 3400 mAh батерия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР