До обяд в сряда над по-голямата част от страната ще

...
До обяд в сряда над по-голямата част от страната ще
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим август


До обяд в сряда над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в Западна и Централна България, ще превали и прегърми.

Вятърът ще е слаб със северна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, в низините на Източна България до 33-34°, в София - към 25°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, с повече слънце до обяд. Главно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще са краткотрайно интензивни, в обособени региони обилни по количество. Ще духа слаб вятър, най-вече от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна сутринта по южното крайбрежие, където ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан, най-вече североизточен вятър. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, прецизират от Национален институт по метеорология и хидрология.



В четвъртък повече превалявания и гръмотевици се чакат в Централна и Източна България, температурите ще бъдат сред 25 и 30 градуса, за София 25.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР