До обяд днес валежите, които на места валяха през нощта,

...
До обяд днес валежите, които на места валяха през нощта,
Коментари Харесай

След среднощния дъжд на много места, ни очаква изненадващ есенен ден

До обяд през днешния ден преваляванията, които тук-там валяха през нощта, ще стопират, най-късно в югоизточните региони. През деня тук-там облачността ще се раздира и превалявания са малко евентуални.Ще духа до сдържан, на север от планините краткотрайно до мощен вятър от юг-югозапад, който след обяд ще се ориентира от запад-югозапад и ще отслабва Температурите ще се покачат още и минималните ще са от 4° до 9°, а оптималните сред 15° и 20°.Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за месеца и ще продължи постепенно да се намалява.В планините ще е най-вече облачно, преди обяд тук-там основно в Рило-Родопската област ще превалява дъжд, на височина над 2200 метра – сняг.

Ще духа до мощен, по високите и открити елементи – плевел западен вятър, който последователно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра – към 4°.По Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд по Северното Черноморие краткотрайно ще се раздра. На места в южните региони е допустимо да превали. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 17°, температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР