До няколко дни ще стане ясно дали Ивелин Попов ще

...
До няколко дни ще стане ясно дали Ивелин Попов ще
Коментари Харесай

До няколко днис става ясно дали Ивелин Попов ще заиграе в Ботев

До няколко дни ще стане ясно дали Ивелин Попов ще заиграе в " Ботев " (Пловдив), оповестиха от клуба, откакто през днешния ден опитният футболист се раздели по свое искане с сегашния си отбор " Левски ".

От пресслужбата на " канарчетата " прибавиха, че договарят с още няколко футболисти, само че ще разгласят имената единствено на тези, с които бъдат подписани контракти. " Жълто-черният " отбор започва неприятно в актуалното състезание и е в дъното на таблицата единствено с две извоювани точки от пет изиграни мача. Това провокира недоволството на почитателите, които нападнаха клубното управление, че унищожава тима. Притиснати от реакциите на последователите, шефовете на " Ботев " (Пд) се пробват да привлекат опитни играчи като Ивелин Попов. Имат интерес и към футболист от ЦСКА 1948, чието име се пази в загадка, до момента в който текат договарянията за него.

Договорът му беше преустановен по взаимно единодушие. Това стана по експлицитното предпочитание на полузащитника. Със „ синята “ фланелка от предишното лято до момента Попов изигра 37 мача и означи 5 гола.

" Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и чиновниците на „ ПФК Левски “ благодарят на Ивелин Попов за всеотдайността със " синия " екип и му пожелават доста здраве, персонални и професионални триумфи ", написаха от " Герена ".

Той е играл е още за " Литекс ", турския " Газиантепспор " и съветските " Кубан " (Краснодар), " Спартак " (Москва), " Рубин " (Казан), " Ростов " и " Сочи ". Ивелин Попов е троент победител в анкетата „ Футболист на годината “ – през 2015-а, 2016-а и 2017-а година. Има 90 мача и 18 гола за националния тим на България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР