До няколко дни ще бъде възстановена работата в Западен парк.

...
До няколко дни ще бъде възстановена работата в Западен парк.
Коментари Харесай

Фандъкова: Ремонтите в София продължават, всеки ден съм на терен

До няколко дни ще бъде възобновена работата в Западен парк. Имаше проблем с плана, не беше регистриран колектор на входа. Хората там изтърпяха доста. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова в утринния блок на Българска национална телевизия. По думите й ремонтите в столицата не престават. В момента се ремонтират главните улици в кварталите. Знаем, че е значимо за хората. Постоянно съм на терен, с цел да проследявам какво се прави и да се съблюдават периодите, сподели още тя.

Най-големият стратегически и значим план за града е линия 3 на метрото. До края на месец октомври строителеството ще завърши и ще стартират тестванията на новите влакове. Догодина още 500 000 души ще могат да се възползват от най-екологичния превоз в града, разяснява тя.

Попитана какво прави общината за въздуха в града, Фандъкова съобщи, че извършват стратегия от 100 ограничения. "Пускането на третата линия на метрото ще спести 90 000 тона нездравословни излъчвания, обновявеме наземния градски превоз. Усилията ни са големи. Защитени са и два плана за битовото отопление ", сподели градоначалника на София.

На въпорс ще се кандидатира ли още веднъж за кмет на столицата, тя бе безапелационна, че е взела решението си в персонален проект, само че да изчакаме септември, с цел да го разгласи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР