До неотдавна актуалният ерген“ бе представян като богат, културен и

...
До неотдавна актуалният ерген“ бе представян като богат, културен и
Коментари Харесай

„Моногамният“ Алек Младенов намляска цели 4 участнички

До наскоро настоящият „ ерген “ бе представян като богат, културен и моногамен момък, само че ето, че истината лъсна. Всичко това се оказа цялостна неистина – Александър Младенов удари дъното с държанието си, откакто единствено за една вечер съумя да намляска цели четири участнички.

 

Тази преживелица несъмнено накара феновете да избухнат. Ето какво пишат някои от тях в обществените мрежи:

 

Целувката на Алек Младенов с Маги

„ Мисля, че от дълго време предаването трябваше да се прекръсти от „ Ергенът “ на „ К*рварят “ (цинично) или „ Женкарят “ (нецинично). Не е гнусливо момчето, щом целуна и кюстендилския мамут, отлично. Шоуто замязя на „ Сървайвър “, където ги караха да ядат гадости “.

 

Целувката на Алек Младенов с Виктория

Младият предприемач сякаш е в търсене на огромната и същинска обич, а гледа влюбено всички участнички. Единственото, което го стопира да ги предложения в спалнята си, е камерата. „ Дава страховит образец на останалите „ моногамни “, гневят се още феновете.

 

Целувката на Алек Младенов с Христиана

Прави усещане, че Младенов към този момент е вдлъбнат по Маги и заради тази причина евентуално тя бе първата, която награби. Хитрушата умее да задържа вниманието му, а мачото не крие, че обожава компанията й. Веднага след нея предприемачът се помляска с Виктория, която е грозното пате във формата, само че това очевидно не го стопира.

 

Памела мина единствено с гушкане

Не след дълго момъкът награби Христиана, която леко го провокира. „ Как мога да направя по този начин, че в теб да няма такива подозрения? “ – попита Алек, а Христиана отвърна: „ Като ме целунеш! “. Русокосото единствено това чакаше и награби русокоската от Кюстендил. Последва гушкане и натискане с Памела, само че тя мина без целувки по устните. Нахалната Мария улесни мачото, като допря първа устни до него, а той й отвърна на мига. Това отврати феновете, които даже го оприличиха на разгонен бик.

 

Мария му налетя първа 

„ Уж ерген, сякаш жена търси, а кое му е кавалерското на това да ги чакаш да ти се натягат? Къде отиде времето, в което мъжът ухажва дамата, която същински харесва? Къде отиде кавалерското и дамското? “ – пишат с съображение възмутени фенове.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР