До началото на Мастърса в Мадрид остава по-малко от седмица,

...
До началото на Мастърса в Мадрид остава по-малко от седмица,
Коментари Харесай

Нови изследвания и несигурност за Надал и участието му в Мадрид


До началото на Мастърса в Мадрид остава по-малко от седмица, само че присъединяване на Рафаел Надал на кортовете в „ Каха Магика “ продължава да бъде под въпрос.

В понеделник Матадора е бил в клиника „ Текнон “ в Барселона, с цел да премине през нови проучвания при лекар Анхел Руис Которо. Той е бил в компанията на треньора си Карлос Моя, физиотерапевта Рафел Маймо и сътрудника Карлос Коста. Към момента испанските медии нямат информация за резултата от проучванията и прегледа.

22-кратният първенец от Големия шлем не е играл от 18 януари, когато получи травма в левия крайник по време на мача си от втори кръг на Australian Open.

Жребият за шампионата в испанската столица е в неделя като все още наподобява по-вероятно той да бъде включен в него. Ако взе участие, Рафа ще играе първия си мач в петък (28 април) или събота (29 април), което значи, че има още 10 дни за подготовка.

Според „ Diario de Mallorca ” крайното решение за присъединяване ще бъде взето при започване на идната седмица. При всички случаи Надал ще пътува до Мадрид, тъй като има уговорени задължения с главните си спонсори.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР