До момента се подсили с двама нови футболисти през зимната

...
До момента се подсили с двама нови футболисти през зимната
Коментари Харесай

Как новият в ЦСКА накара коментатор да избухне: Роналдиньо, това ти ли си

До момента се укрепи с двама нови футболисти през зимната пауза, като и двамата са с взор към нападението, което да бъде подсилено. Единият и първи дебаркирал е бразилецът Маурисио Гарсес, а другият е Браян Морено от Колумбия.
От българския клуб пуснаха и фрагменти с някои от положителните отигравания и попадения на 22-годишното си ново попълнение. А като че ли тъкмо в самото начало е и най-бляскавото му осъществяване от цялото видео. В тази обстановка той е до аутлинията в привидно много мъчно състояние.
Той обаче вълшебен подвига топката, трансферира съперника и по-късно от въздуха непосредствено я подава към собствен съотборник. Коментаторите на дуела също остават много впечатлени от това отиграване, което кара единият безусловно да избухне.
" Роналдиньо, това ти ли си " - засипва със суперкомплимент 22-годишната нова облага на ЦСКА. " Не, тойва е Браян Морено " - приключва тази част от видеото. Можете да видите обстановката като първа на фрагментите по-долу в материала, а въпросните думи на коментаторите са сред 6-ата и 9-ата секунда.
Непосредствено след оповестяването на прехвърлянето на Браян Морено при " армейците ", от .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР