До момента са убити 170 деца в Украйна само по

...
До момента са убити 170 деца в Украйна само по
Коментари Харесай

Калин Янакиев: До момента са убити 170 деца в Украйна само по потвърдени данни


До момента са убити 170 деца в Украйна единствено по доказаните данни, сподели проф. по философия Калин Янакиев.

„ В Страстната седмица, в случай че си напомним думите на Христос, Руснаците досега са забили 170 гвоздея в кръста му “, сподели Янакиев.

Той подлага на критика и дейностите на московския патриарх. „ Ако може да прогледне в тази седмица, несъмнено ще види ужасните десетки, хиляди деца, погубени, изгубени, гушнали в ръцете си плюшените играчки, подгизнали от личната им кръв. На кръста сега са тези деца, това е лицето на Христос “, сподели Янакиев.

Той добави, че във войната в Украйна би трябвало да е ясно кой е Каин и кой Авел. „ Русия е Каин, първият, който умъртвил брат си “, споделя Янакиев.

„ Редовият руснак в 80% утвърждава политиката на своя водач и затова носи отговорност за това. Войната не е земетресение или наводняване, в нея има провинен. Няма по какъв начин да не го кажем “, добави Янакиев.

На въпрос дали след края на войната България ще може да каже, че сме взели вярната страна, Янакиев сподели, че към този момент не можем. „ На Украйна ѝ трябват оръжия “, сподели още Янакиев. По думите му основно страхът ни прави пасивни.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР