До момента IT гигантът отказва да коментира тези материали.Документите подробно

...
До момента IT гигантът отказва да коментира тези материали.Документите подробно
Коментари Харесай

Google призна автентичността на изтеклите секретни документи за работата на търсачката

До момента IT колосът отхвърля да разяснява тези материали.

Документите в детайли разказват какви данни Гугъл наблюдава и допускат, че компанията може да употребява някои от тях в своя строго охраняван логаритъм за класиране при търсене.

Материалите разрешават, въпреки и отчасти, да се запознаете с механизмите на работа на една от най-важните системи, оформящи Интернет.

„ Ние предизвестяваме да не се вършат неправилни догатки по отношение на търсенето въз основа на информация отвън подтекста, остаряла или непълна информация.

„ Споделихме обширна информация за това по какъв начин работи търсенето и типовете фактори, които се вземат поради в нашите системи, и [ние] работим, с цел да защитим целостта на нашите резултати от операция “, сподели представителят на Гугъл Дейвис Томпсън пред The ​​Verge.

Изтеклите материали на Гугъл бяха докладвани от специалистите по оптимизация на търсачките Ранд Фишкин и Майк Кинг, които разгласиха аналитични писания, основани на тези документи.

Според тези материали Гугъл събира и може да употребява данни, които съгласно представители на компанията не въздействат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР