До момента имаме 6 лица задържани, двама от тях са

...
До момента имаме 6 лица задържани, двама от тях са
Коментари Харесай

СДВР: Шестима са задържани на протестите до момента

До момента имаме 6 лица арестувани, двама от тях са оповестени за търсене. Те са се явили на КПП-тата. Трима са арестувани пък за носене на неразрешени предмети.Това оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи на специфичен брифинг.
Арестуваните са откарани в районните ръководства. Органите на реда ще ревизират взели участие ли са по някакъв метод в митинга от 2 септември.
 Столична дирекция на вътрешните работи: Ще има повече КПП-та на митинга на следващия ден Столична дирекция на вътрешните работи: Ще има повече КПП-та на митинга на следващия ден
Полицаи ще ревизират изборно подозрително изглеждащи лица по време на утрешния народен митинг, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи на брифинг. Целт...
Прави усещане, че от трибуната мна протестиращите, някои от ораторите спекулират с дейностите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, споделиха още от полицията.
По-рано през днешния ден служители на реда откриха стъклени бутилки, павета, ножове, спрейове, чували с камъни в региона на митинга.
" Част от тях са обезпокоителни. Намерихме много камъни, ступани на купчини. Не насочвам никакви обвинявания. Тук намерихме и предмети, които може да са останали от вечерта и е обикновено да ги има в парка. Отстранено е всичко. Притеснителното е, че в един шубрак усърдно бе скрита туба с цветна течност. Също и 9 половин литрови пластмасови шишета с някаква течност ", обясниха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Очаквайте подробности
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР