До момента 120 членове от Националния съвет /НС/ са гласували

...
До момента 120 членове от Националния съвет /НС/ са гласували
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Предложенията на БСП ще помогнат за справяне с икономическата криза и безработицата

 До момента 120 членове от Националния съвет /НС/ са дали своят вот за изключването на, а във вторник решението ще бъде публично “. Това съобщи зам.-председателят на Предизборния щаб на Българска социалистическа партия Вяра Емилова в ефира на NovaNews. Тя посочи, че макар подадената оставка на Гергов като член на Народно събрание, съгласно устава на партията той остава в това си качество до последващо съвещание на Конгреса.

Вяра Емилова обясни аргументите, посочени в отчета, заради които е изключен пловдивският ръководител: " Уронване престижа на партията, неспазване на съществени уставни постановки, неспазване на политиката на Българската социалистическа партия, уронване на престижа на наши членове пред медиите. В учредителен проект в отчета има записани несъществуващи членове, беше саботиран и директният избор за ръководител “. Този отчет и множеството писма, които са изпратени до Националния съвет, Изпълнителното бюро е взело това решение.

" Определянето на датата за парламентарни избори е напълно в пълномощията на президента и тя би трябвало да бъде напълно съобразена с епидемилогичната конюнктура. Ние сме подготвени още на 28-ми да проведем изборите “, безапелационна е Вяра Емилова.

" Нинова разгласи 10 стъпки, с които Българска социалистическа партия предлага да се бори с безработицата, рецесията и бедността. Конкретни образци са фамилното подоходно облагане и преизчисляване на всички пенсии “, напомни тя.

По думите на Вяра Емилова предложенията, които прави Българска социалистическа партия и, са напълно обществени и ще оказват помощ за оправянето с икономическата рецесия и с безработицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР