До миналата седмица всичко беше наред - чуваха се различни

...
До миналата седмица всичко беше наред - чуваха се различни
Коментари Харесай

Лекарите трябва да се пазят от политиката, смята Николай Марков

" До предходната седмица всичко беше наред - чуваха се разнообразни отзиви на неексперти, професионални мнения от специалисти, даваше се думата на жителите, които за следващ път би трябвало да понесат и платят тежката цена от дългогодишното методично плячкосване на страната. Когато се чуват разнообразни неща, значи, че сме здрави - най-малко за мен е по този начин!
От началото на тази седмица към този момент не е по този начин. Популярни лекари от общественото пространство, които до неотдавна имаха разнообразни мнения по коронавирус рецесията и методите за превъзмогването й, ненадейно за мен запяха в хора на незаконното ни ръководство ", в обществената мрежа Facebook.
 Къде отидоха милиардите от Европа за ковид, попита Николай Марков Къде отидоха милиардите от Европа за ковид, попита Николай Марков
" Лично аз не разбрах къде отидоха милиардите от Европа за Ковид, както и тези милиарди, които ръководещи и съпротива дръпнаха още в на...
" Нещо повече, всички настояват в общ звук, че рецесията е под надзор и дейностите на мафиотското ни държавно управление са верни. Това с изключение на, че ме наскърбява като наблюдаващ, само че и мощно ме тормози.Вярвам, че там където всички са едно мнение, значи единствено едно - всички бъркат!
Тази политико-медицинска международна каша ще отмине напълно скоро, само че тя ме научи да виждам и различавам безпогрешно невидими до момента хоризонти. Научи ме, че множеството от по този начин наречените " специалисти " са алчни и деморализирани същества, ловко скрити зад алтруистични паметни дела.
Всеки от този тип желае две неща - власт и доста пари! Само тъй като е закичил карамфил зад ухото и е забил перо в задника си, представителите на този публичен тип считат, че имат право да злоупотребяват с всеки персонален или публичен боязън против доста милиони в секрети банкови сметки.
Аз зная какво е бъдещето на тези хора, само че би трябвало да мине време и те да схванат какъв вятър ще повее в техните платна. Лъжата и лицемерието, злоупотребата и подлостта, въпреки и професионални, не са достолепия, а грехове. Днес ще излъжеш и измамиш, на следващия ден ще паднеш и ще бъдеш ненавиждан вечно и окончателно. Това е неизбежно.
 Трябват пари, и то доста - с цел да има кой да лекува болните в България Трябват пари, и то доста - с цел да има кой да лекува болните в България
След като малките екрани започнаха да демонстрират по какъв начин лечебни заведения връщат заболели, а Спешна помощ се бави с часове, здравният министър хукна да пров...
Лекарите би трябвало да се пазят от политиката. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР