До март 2025 г. още много наводнения ще залеят и

...
До март 2025 г. още много наводнения ще залеят и
Коментари Харесай

Алена: Много наводнения ще залеят България

До март 2025 година още доста наводнения ще залеят и България, и света, тъй като са предстоящи. Кога ще се случват, е невероятно да се каже, споделя топастроложката Светлана Тилкова-Алена, съобщи Ретро.

Природата изисква от хората да осъзнаят за какво ги санкционира и какво би трябвало да трансформират в себе си, в държанието си, откакто потопът и човешките жертви по Южното Черноморие бяха по време на назадничав Меркурий и назадничав Нептун, разяснява още тя. „ Трета поредна година пиша, че Нептун – повелителят на водната буря, е в Риби до март 2025 година, което значи, че огромни засухи ще се редуват с водни потопи, помитащи всичко по пътя си. На предизвестията ми никой не обръща внимание. Нито държавно управление, което и да е то, нито стопани и притежатели на парцели, къщи, малък и наедрял добитък. Мнозина ще се скандализират от думите ми, само че ще кажа – стихията изми омразата, надвиснала като черен токсичен, само че незабележим облак над този регион на България, трансформирал се в необятна автомагистрала за мигранти, съгласно мен поради нарочното безхаберие на страната и безвластието на властта.

За страдание, наказването е за народа, само че и виновниците, организирали мигрантските канали, няма да останат ненаказани в случай че не от закона, от кармата “, добавя Алена.

Тя сигнализира, че сега се намираме под въздействието на куп ретроградни планети. „ Юпитер е назадничав в Телец – изявен е стремежът към власт и пари. Сатурн е назадничав в Риби. Планетата ни споделя – спрете да се оплаквате. Осъзнайте, че притежавате мощ, посредством която сте способни да преодолявате всевъзможни компликации. Колкото повече се оплаквате, толкоз по-инертни и подвластни от хора и обстановки ставате.

Уран е назадничав в Телец. Назрява, само че дали ще настъпи мигът за коренна смяна. Тя е доста сложна за всички, даже непостижима на пръв взор, тъй като изисква да се подтиснат себичността, егоизмът, материализмът и да се даде късмет на духовното развиване. Нептун е назадничав в Риби.

Наказва непочтеността в своята година, дружно с въздействието на Заека от Източния зодиак. Само кармата знае по кое време ще се стовари наказването върху „ заслужилите “. Плутон е назадничав в Козирог, планетата може да унищожи цялата естетика и сдържаност в връзките, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили.

Тази съсипия ще даде отговор дали всичко сътворено и признато за естествено няма да се окаже лъжливо. Ще помогне да излезем от дълбоката илюзия, да прогледнем за истините и да продължим напред с нови познания и осъзнати потребности за себе си. Не позволява недобросъвестност. Хирон е назадничав в Овен и ускорява упоритостите, само че пречупени и през мъчно овладявана експанзия. Ако партийните водачи, депутатите и държавното управление продължат по метода, по който вървят до момента, ще продължат да газят всичко по пътя си за персонално богатство, ще унищожават страната и народа, поради което първо народът ще заплати висока цена “, изяснява топастроложката.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР