До лятото на 2013 г. никой не беше чувал за

...
До лятото на 2013 г. никой не беше чувал за
Коментари Харесай

Едуард Сноудън, Permanent Record, кацането на Луната, извънземните и съществуват ли те

До лятото на 2013 година никой не беше чувал за Едуард Сноудън. Това обаче бързо се промени откакто някогашният чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ направи разкрития, които потресоха доста хора по света.

От тогава гледаме съмнително камерата на преносимия компютър, както и тази на смарт телефона. Естествено, Сноудън се трансформира в личност нон грата в Щатите, само че пък откри кей в Русия, където се намира и сега.

Преди малко повече от месец бяха оповестени и записките му - " Permanent Record ". Според CNN, точно там Едуард Сноудън дава отговор на два въпроса, които мъчат хората от години.

Първият е дали съществуват извънземни. Сноудън написа, че доколкото знае, извънземни не са установявали контакт с държавното управление на Съединени американски щати или НАСА.

Едуард Сноудън твърди, че кацането на Луната не е инсценирано, а се е случило в действителност. Климатичните промени също са действителни, само че тайните теории за белите линии, оставяни от самолетите, познати като кемтрейлс, не са. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР