До Куон, съосновател на Terraform Labs и самото дружество, са

...
До Куон, съосновател на Terraform Labs и самото дружество, са
Коментари Харесай

Положението за До Куон и Terraform Labs става все по-сериозно

До Куон, съосновател на Terraform Labs и самото сдружение, са приети за виновни за машинация в правосъдно дело за скъпи бумаги.

По време на правосъдния развой журито разиска дали Куон и неговата компания са подвели вложителите по отношение на стабилността на Terra USD (UST) и интеграцията му с корейско приложение за мобилни заплащания.

Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) твърди в заключителната си тирада, че в информацията на Terra за логаритъма на Chai и UST са позволени обилни пропуски, като оприличава обстановката на продажба на автомобил с неизправни спирачки макар функциониращите защитни колани и въздушни възглавници.

Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища акцентира , че Куон е инструктирал своя управител по връзките да не разкрива ролята му на маркетмейкър в пререгистрацията на Jump през 2021 година Защитата се опълчи на тези изказвания, заявявайки, че Terra е била транспарантна във връзка с рисковете, в това число тези за “ ” в своите Бели книги. Те също по този начин подчертаха напъните на Terra за справяне с провокациите, като да вземем за пример стартирането на LUNA 2.0 за засегнатите вложители.

Бившият основен изпълнителен шеф До Куон не участва на правосъдното произвеждане, защото се намира в Черна гора след ареста му през март 2023 година за потребление на подправени документи. Директорът на отдела за правоприлагане на SEC Гурбир С. Гревал изрази удовлетворение от присъдата на правосъдните заседатели, като акцентира нуждата от регистрация и съблюдаване на условията на пазарите на криптовалути за отбрана на вложителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР