До края на великденските празници мерките за ограничаване на разпространението

...
До края на великденските празници мерките за ограничаване на разпространението
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: До края на великденските празници мерките ще останат строги

До края на великденските празници ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 нe бива да се облекчават. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова и добави, че се обмисля последователно да се обезпечи достъп до паркове и планини.

„ Преди два дни обсъждахме и с господин Борисов, и с проф. Мутафчийски разновидности за облекчение на част от ограниченията, когато е допустимо. За мен сега е най-важно да посрещнем наближаващия пик по време на великденските празници. Заедно с това мислим и сме подготвени да сътворяваме организация за последователно облекчение, изключително първоначално за фамилиите с деца. За мен те са най-потърпевши от стоенето у дома. За дребните деца е потребно да са на открито известно време, а за родителите е облекчение “, посочи Фандъкова, представена от „ Фокус “.
СЗО: Не отменяйте ограниченията за битка с COVID-19 прекомерно рано В международен мащаб има над 1 милион и 300 хиляди заболели от ковид
Тя разясни, че през днешния ден има онлайн съвещание с Общинския действен щаб, с цел да може да се сътвори организация. С концепцията е осведомен и шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи. Той е уверил Фандъкова, че полицията ще има запас да управлява процеса.

„ На този стадий, апелирам всички, дано да имаме още малко самообладание. Справихме се доста добре всички жители на София. Благодаря им от сърце, показахме дисциплинираност, показахме отговорност. Нека в този момент идните светли празници да покажем, че сме виновни. “, сподели още кметът на София.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 447 454 16 535 83 401 309 145 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 447 454 16 535 83 401
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР