До края на този месец Yettel провежда голяма разпродажба на

...
До края на този месец Yettel провежда голяма разпродажба на
Коментари Харесай

Yettel пуска атрактивна онлайн разпродажба на разопаковани устройства до края на март

До края на този месец Yettel организира огромна ликвидация на богато многообразие от разопаковани артикули в своя онлайн магазин. Предложенията обгръщат над 50 разнообразни смарт телефона, смарт джаджи и аксесоари на цени, по-изгодни от тези на моделите с опаковка в търговски тип, а измежду завладяващите предложения са  някои от водещите устройства на Apple, HUAWEI, XIAOMI, SAMSUNG, MOTOROLA и доста други. Сред апаратите могат да бъдат открити както флагмански модели на понижени цени, по този начин и оферти от по-нисък клас, които могат да се вземат на символичната цена, която пада до 1.99 лева за няколко модела с контракт за две години с абонаментен проект Total Unlimited 35.99.

Сред богатия набор от разопаковани устройства усещане прави XIAOMI Redmi 9C 32GB за 39,99 лева в брой или на лизинг за 2,59 лева на месец с контракт за две години и проект Total Unlimited 35.99. Функционалностите на смарт телефона надалеч надвишават ниската му цена: моделът има IPS LCD с опция за възпроизвеждане на 16 милиона цвята, 5000 mAh батерия, както и 13 MP + 2 MP двойна AI камера. ONEPLUS 9 Pro 5G 256GB е измежду по-мощните и функционални оферти в промоцията. Той е приятност за окото с тънките си алуминиеви рамки и панели, покрити с Corning Gorilla Glass 5. Флагманът е задвижван от Snapdragon 888 и идва със страховит 6.7-инчов екран, четворна камера с 48MP, 50MP, 8MP и 2MP датчици и 4500 mAh батерия. Цената на модела с нарушена опаковка е 559,99 лева в брой или на лизинг за 29,59 лева на месец с контракт за две години и проект Total Unlimited 35.99.

Сред предложенията са още доста страхотни смарт телефони, измежду които iPhone 13 mini 512GB за 1499,99 лева в брой или на лизинг за 72,99 лева на месец с контракт за две години и проект Total Unlimited 35.99., и флагмани на SAMSUNG, XIAOMI и HUAWEI на преференциални цени.

Специално място в онлайн офертата на Yettel е отредено и на аксесоарите. Сред тях виждаме слушалки като Panasonic Wireless Headset White, които могат да бъдат закупени за 19,99 лева в брой или страхотните транспарантни безжични слушалки Nothing Ear (1) за 119,99 лева – първият артикул на марката Nothing, който е толкоз сполучлив, че довежда до лансирането на едноименния първи смарт телефон на марката.

На доста преференциалната цена от 29,99 лева в брой потребителите могат да вземат безжично зарядно устройство SAMSUNG + UV стерилизатор, което унищожава  99% от бактериите по джаджи за 10 минути, освен това до момента в който те се зареждат безжично. Моделът разрешава дезинфекция на всички предмети, които могат да се поберат в него, като да вземем за пример Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключ и други.

Сред разопакованите артикули на фокус е и страхотният Apple Watch Series 7 LTE 41mm Aluminium Case със Sport Band, който сега може да бъде открит в уеб страницата на Yettel за 599,99 лева или на лизинг за 25,99 лева на месец за 2 години. Освен него в онлайн магазина на оператора има още голям брой умни часовници както на Apple, по този начин и на XIAOMI, AMAZFIT, FITBIT и TicWatch.

Предложенията обаче не свършват дотук – измежду разопакованите аксесоари на доста преференциални цени могат да бъдат открити още чудесните спортни гривни XIAOMI Mi Band 5, HONOR Band 5 и RIVERSONG Wave S Band, красивият и бюджетен смарт часовник XIAOMI Mi Watch, аудио система TCL Soundbar TS3100 и още доста други.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР