До края на този месец се удължава поканата за участие

...
До края на този месец се удължава поканата за участие
Коментари Харесай

Още месец, за да наемете обект в кв. „Шести участък“!

До края на този месец се удължава поканата за присъединяване в публично-частно партньорство посредством наемане на обекти в квартал „ Шести сектор “.

Община Габрово разгласи състезанието на 1 декември предходната година, като предложи четири обекта чартърен за интервал от две години. Жури, несъмнено със заповед на кмета на община Габрово, прегледа постъпилите до 31 януари 2022 година кандидатури. След осъществената оценка бе взето решение да бъде възложен един от обектите.

Оставащите три пространства се намират на ул. „ Опълченска “ № 8 и № 45 – едното от тях е в Дечковата къща – музейна постройка във възрожденски жанр, а другите са в партера на актуализирана жилищна постройка. Те ще могат да се употребяват за дребен бизнес, търговия на дребно, креативна активност, основаване на услуги и артикули, присъщи за креативните промишлености, ателиета, студия, офиси, галерии.

Кандидатите попълнят формуляр за присъединяване, в който би трябвало да опишат иновативността на бизнеса и да показват тактика за устойчивостта на активността си, както и да заявяват, че могат да стартират работа до 30 септември 2022 година

Победителите ще сключат съглашение за партньорство с Община Габрово, посредством което ще получат гратис консултиране по желание сред маркетингови действия и реклама, разработка на уеб страница и онлайн магазин, интериорен дизайн или оформление на витрина.

За започващите бизнеси са планувани едногодишни тласъци – абонамент за свободно паркиране в платената зона на кв. „ Шести сектор “, безвъзмезден интернет, участие в Габровската търговско-промишлена палата и еднократна услуга до 100 лева, разпространяване на рекламни материали от Туристическия информативен център, разпространение на бизнеса през каналите на Община Габрово.

Заявления се одобряват до 31 март 2022 година на е-поща.

Вижте цялостната информация за обектите и изтеглете документите за кандидатстване.

НЕКА ПРЕОБРАЗИМ „ ШЕСТИ УЧАСТЪК “ ЗАЕДНО!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР