До края на сезона във F1 остават още шест състезания

...
До края на сезона във F1 остават още шест състезания
Коментари Харесай

Даниел Рикардо казва сбогом на F1

До края на сезона във F1 остават още шест надпревари и тази година борбата за първото място е много по-оспорвана, в сравнение с бе предната.
 Даниел Рикардо в Overtake My Heart: Thicc Ric Races For Love - по какъв начин водачът от F1 се озова в сексуален разказ
Пилотът от F1, който стана воин в сексуален разказ

Когато високите скорости се смесят с любовта

Макс Верстапен към този момент не господства толкоз изразено, колкото при започване на сезона, което приближи Ландо Норис, Шарл Льоклер и Оскар Пиастри до него. 

Но до момента в който всички почитатели на високите скорости се вълнуват от това какво ще се случи, научаваме за един леко неочакван ход от страна на RB, дъщерният тим на Red Bull.

Оказва се, че Даниел Рикардо към този момент няма да бъде част освен от тима, само че и от F1. Неговото място ще бъде заето от новобранеца и досегашна резерва Лиъм Лоусън. Още през лятото е било взето решението Рикардо да бъде сменен, а самият той е знаел, че миналото съревнование на пистата в Сингапур ще е негово последно във F1.

Това изяснява и демонстрираните страсти от австралийския водач след надпреварата. Сезонът не е измежду сполучливите за Рикардо, тъй като досега той има записани едвам 12 точки, което го подрежда на 14-то място.

Значително по-добре се показва неговият съотборник в RB Юки Цунода, който има 22 точки все още. Според уеб страницата на F1 Даниел Рикардо е получил предлагането да остане като авариен водач, само че той е предпочел този път напряко да напусне F1. Поне за момента.

Успехите на Даниел Рикардо във F1

За всички 14 години, в които австралийският водач е част от F1, той се е състезавал за тимове като Red Bull, Renault и McLaren.
 30 милиона на сезон - инженерният талант Ейдриън Нюи и галактическата му заплата в Aston Martin
30 милиона на сезон - инженерният талант Ейдриън Нюи и галактическата му заплата в Aston Martin

Ето на това му се споделя добър ход в пенсионна възраст

В кариерата си Даниел Рикардо е печелил осем пъти надпревари, а на подиума се е качвал общо 32 пъти. Общо водачът е спечелил 1329 точки от 257 надпревари, в които е взел участие. 
 От Шумахер и Хамилтън до Джокович и Надал - Любомир Асенов снима най-големите спортисти на планетата
От Шумахер и Хамилтън до Джокович и Надал - Любомир Асенов снима най-големите спортисти на планетата

Какво е да си единственият българин с достъп до всички надпревари на F1

" Обичал съм този спорт през целия си живот ", са част от думите, които Рикардо написа в профила си в Instagram. " Винаги ще има своите върхове и спадове, само че беше занимателно и почтено казано, не бих го трансформирал. До идващото премеждие. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР