До края на септември Yettel предлага най-новите смарт звезди на

...
До края на септември Yettel предлага най-новите смарт звезди на
Коментари Харесай

Yettel дава 24 месеца безплатна застраховка за звездите от Galaxy Z серията на Samsung

До края на септември Yettel предлага най-новите смарт звезди на Samsung Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 с безвъзмездна застраховка Смартфон протект+ за период от 24 месеца. От предлагането могат да се възползват всички сегашни и нови клиенти на оператора, които сграбчен един от двата модела последно потомство сгъваеми смарт телефони с проект Тотал Макс. Така потребителите получават отбрана на новото си премиум устройство и спокойствието да му се любуват с покритие на най-честите събития, само че освен, а точно – строшаване, намокряне или кражба, цели 24 месеца.

Актуалните устройства от серията Galaxy Z оферират нова многофункционалност на дизайна и впечатляващи благоприятни условия за персонализация, подкрепени от най-новия и мощен процесор до момента – 4-нанометров Snapdragon 8+ Gen 1. С рамки и панта от Armor Aluminum, както и с извънредния Corning Gorilla Glass Victus+ на корпуса Z Flip4 и Z Fold4 са най-здравите сгъваеми устройства на Samsung досега, а с изключение на всичко друго са и водоустойчиви.

Galaxy Z Flip4 предлага усъвършенствано преживяване с камерата, по-голям потенциал на батерията и разширени благоприятни условия за персонализация, като резервира ултра компактността на серията. Благодарение на FlexCam с модела могат да се вършат фотоси от всеки ъгъл, до момента в който ръцете остават свободни. С актуализирания 1,9-инчов челен екран на телефона се ръководят още повече функционалности, а в разтворено положение вътрешният Dynamic AMOLED 2X екран е с размер диагонално от цели 6,7 “. Цената на трите модификации на Z Flip4 със 128, 256 и 512GB RAM са надлежно 1349,99 лева, 1429,99 лева и 1609,99 лева с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Galaxy Z Fold4 се отличава с изключителна мощ и работливост, които се побират в джоба. Апаратът на процедура предлага благоприятни условия за мултитаскинг, които сплотяват преимуществата на смарт телефон и личен компютър, поддържа и S Pen. Външният екран на модела е 6,2 “ с високо 120 Hz освежаване, до момента в който в отворено положение вътрешният екран е цели 7,6 “, позволяващи комфортна работа с него във всяка обстановка. Смартфонът се предлага на цена от 2369,99 лева и 2549,99 лева за версиите с 256 и 512 GB RAM с Тотал Макс 59,99 за 24 месеца.

Застраховката на Samsung Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 за 24 месеца важи при покупка в цялата комерсиална мрежа, а онлайн може да се употребява при възобновяване на контракт в първата стъпка преди количката.

Повече за цялостните условия на офертата можете да научите от.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР