До края на седмицата времето ще е типично септемврийско –

...
До края на седмицата времето ще е типично септемврийско –
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през дългия уикенд?

До края на седмицата времето ще е типично септемврийско – х ладно заран с температури към 14-15 градуса и топло след обяд с два пъти по-високи стойности , съобщи NOVA.

Днес в хода на деня термометрите ще гонят сред 26 и 32 градуса, най-топло ще е в централните и западните региони на Южна България . По-значителна облачност с незначителни валежи до обяд ще има на североизток, а по-късно – в планините и по-конкретно в централните елементи на Стара планина.

По Черноморието ще е прохладно със скорост напразно до 20-30 километра в час. Температурите и на въздуха, и на морската вода по крайбрежието ще са сензитивно по-ниски от тези в Западна България – сред 24 и 26 градуса. Вълнението е с наклонност за утихване, което основава заплаха от пораждане на дънни ями и мъртви течения.

В Деня на Съединението ще е слънчево и топло. През почивните дни най-западните региони на страната ще попаднат под въздействието на едва изразен леден атмосферен фронт, разпрострян се чак от северните региони на континента и на развиващия се към Адриатика средиземноморски циклон. Преваляванията ще са незначителни , а дневните температури ще останат към 30 градуса.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно? Обратно в час Могат ли децата да учат непознат език бързо, елементарно и занимателно?  5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен Обратно в час 5 изречения, които трансформират детето в комплексиран възрастен  Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Обратно в час Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР